Rólunk - Cheffice Catering

Rólunk

Tapasztalt séfjeink széles körű választékát biztosítják a korszerű munkahelyi étkezésnek. Az irodai catering, bekészítés, teakonyha feltöltés csak néhány a számos szolgáltatásunk mellett, amelyek 24/7 elérhetők partnereink számára országosan. Események modern megvalósítása és a speciális étkezési igények kielégítése élvezetes munka számunkra. Webshopunkba a legnépszerűbb termékeket és szolgáltatásokat töltöttük fel.

CATERING

Korszerű és finom munkahelyi megoldások kicsitől az ezer fős létszámig. Előtérben az egészséges és biztonságos étkezés, a Cheffice saját élelmiszerbiztonsági sztenderdjeinek köszönhetően. A személyre szabható menük megoldást nyújtanak az egyesével adagolt menütől az ünnepi svédasztalig.

TEAKONYHA, BEKÉSZÍTÉS

Optimalizált költségfigyelés, napi riportokkal támogatva, akár havi egy számlával céges partnereink számára. A mikro konyha vagy a több száz fős snack sarok feltöltése a megrendelő igénye szerint, amely olyan különleges lehet, mint a cége alkalmazottai.

ESZKÖZKIHELYEZÉS

Vendéglátó ipari gépek és eszközök gyártásában, forgalmazásában, szervizelésében, mindennapi működtetésében otthon vagyunk. Legyen kicsi vagy nagy gép, nekünk van megbízható megoldásunk, ami minden nap támogatja irodája igényeit.